Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mennyi idő alatt készül el egy Modulház

A gyártási idő minden esetben a vállalt munka nagyságától függ. Az igényfelmérés után tudunk pontos határidőt adni a gyártásra.

 

2. Hogyan zajlik a telepítés?

Az elkészült épületet a telepítés helszínére szállítjuk modulonként. A helyszínen az előre elkészített alapra telepítjük. Csatlakoztatjuk a közműveket, az illesztéseket szigeteljük és visszazárjuk. Az épület használatra készen áll.

 

3. Később bővíthető-e további modulokkal, emeletekkel?

Igen, de minden esetben az építés megkezdése előtt jelezni kell az igényt.

4. Milyen fűtési és Hűtési lehetőségek vannak?

Kiviteltől függően eltérő lehetőségek adottak.

Lehetőségek:

  • Hűtő-Fűtő klíma
  • 2000 W-os fali fűtőtest (fűrdőszobában törölközőszárító)
  • Elektromos padlófűtés

Az egyes lehetőségek kombinálhatóak egymással.

 

5. Mennyibe kerül egy modulház?

A m2 ár függ a választott kiviteltől és a műszaki tartalomtól. Pontos ajánlatot a konkrét műszaki tartalom ismeretében tudunk adni.

 

6. Mit tartalmaz az ár?

Az épület teljes kulcsrakész kivitelezését tartalmazza az ár. A szállítás és az alapozás, valamint egyéb felmerülő (pl.: szennyvíztároló) költségeit nem tartalmazza a m2 ár, külön tételként szerepel az ajánlatban.

 

7. Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás díja a telepítés helyszínétől, valamint a modulok mennyiségétől függ. Befolyásoló tényező még a szélesség is, 3 méter felett külön útvonal engedély igénylése szükséges.

Cégünk acél vázszerkezetű gyors házakkal foglalkozik. Minden elemet mi magunk gyártunk le, az acél vázszerkezettől a nyílászárókig, ezért bármilyen méretben elkészíthetjük az elképzeléseit.

Elérhetőségeink

Cím: 7000 Sárbogárd, Árpád utca 114

E-mail: informacio@alfahome.hu