Társaságunk

Az AlfaHome+ fő profilja a moduláris épületek gyártása, saját készítésű acélvázszerkezetből. 2014-es megalapulásunk óta számos magán, közületi, valamint üzleti megrendelésünk volt.

 

Minden épületünket szenvedéllyel készítjük, magas minőségű alapanyagokból, rövid gyártási határidővel.

Cégünk acél vázszerkezetű gyors házakkal foglalkozik. Minden elemet mi magunk gyártunk le, az acél vázszerkezettől a nyílászárókig, ezért bármilyen méretben elkészíthetjük az elképzeléseit.

Főként nyaralókat, szanitereket, irodákat, több szintes irodaházakat, éttermeket, őrbódékat, melegedőket, munkásszállókat, pénzváltókat, garázsokat kivitelezünk, de volt már példa mobil orvosi szobára, egészségügyi beléptető központra, raktárra vagy otthonra készített kisebb konditeremre is. Gyakorlatilag bármilyen elképzelést megvalósítunk!

Ezekhez az épületekhez nem kell engedélyt kérni de az adott település Főépítészeti Osztályán, bejelentési kötelezettsége van, amit az ügyfélnek kell megtenni a helyi kirendeltségen.

Megbeszélés tárgya szokott lenni továbbá az építésügyi hatóságnál a településképi rendelet, van olyan eset, amikor a helyi szabályzat nem engedélyezi a lapos tetős kivitelt, a tervezés előtt mindenképpen érdemes utána járni az ügyfélnek a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

Cégünk megkönnyíti az ügyfelek dolgát a tervezésben is, van tervező építész partnerünk, velük együtt dolgozunk a projekteken, így az ügyfélnek nem kell bajlódnia a megfelelő tervező kiválasztásával, persze van lehetősége szabadon választani a tervező cégek között.

A gyors ház kialakításának köszönhetően egész évben használható, hiszen egy szigetelt, fűthető és minden közművel rendelkező épületről van szó.

Akár már pár héten belül is költözhető, ezért nem kell hónapokat várni a birtokbavételre, emellett környezetbarát, a generálkivitelezésnek köszönhetően pedig nagyon sok időt és pénzt spórol meg a tulajdonosnak.

Vitathatatlan előnyeinek köszönhetően a gyors házak egyre népszerűbbek hazánkban is, hiszen egy gyorsan költözhető és összkomfortos otthon mindenki számára jobban imponálhat, mint egy évekig elhúzódó költséges építkezés.

A gyors ház kiváló üzleti célú felhasználásra is, így a körülményes és költséges bérlési procedúra helyett saját ingatlannal is bővítheti vállalkozását.

Elismerések

Cégünk acél vázszerkezetű gyors házakkal foglalkozik. Minden elemet mi magunk gyártunk le, az acél vázszerkezettől a nyílászárókig, ezért bármilyen méretben elkészíthetjük az elképzeléseit.

Elérhetőségeink

Cím: 7000 Sárbogárd, Árpád utca 114

E-mail: informacio@alfahome.hu